Кристиано Роналдо бе сгащен  в предателство на любимата си жена

...
Кристиано Роналдо бе сгащен  в предателство на любимата си жена
Коментари Харесай

Разкриха изневярата на Кристиано Роналдо със засукана моделка

Кристиано Роналдо бе сгащен  в изменничество на обичаната си жена Джорджина, която отглежда петте му деца. Според слуховете двойката в последно време е в обтегнати връзки и имат постоянно разправии.

На фона на тези злословия в медийното пространство се разпространиха фрагменти на португалеца с модела Касандре Дейвис. С нея носителят на Златната топка е бил съкровен в Маями.

 

Това се е случило преди няколко години, само че чак в този момент се появиха фотосите. Самата Джорджина не може да скрие съмненията си, че любовната спекулация на половинката й с модела продължава и през днешния ден. Според медиите изневярата е реалност и те не престават да наливат масло в огъня.

На интимните фрагменти можем да забележим по какъв начин Роналдо се гушка с хубавицата и  я целува. Двойката не може да скрие какъв брой е влюбена и си разменят милувки. Касандре се опира на бедрото на футболния ас, а той я обарва по деколтето.

За първи път самоличността на любовницата на футболиста бе разкрита от изданието TMZ, които схванаха по какъв начин се споделя изкусителката му.

 

Касандре и Кристиано, които релаксират около басейн наподобяват в действителност на доста влюбена двойка, която показва любовните си връзки, като се заливат от смях и се разхлаждат от жегата с ледени коктейли.

Тагове: new Кристиано Роналдо изневяра Джорджина Касандре Дейввис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР